Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Оновлений Парк Слави у Новій Каховці відкриють 8 травня

Традиційних гулянь до Дня пам’яті і примирення в місті вирішили не проводити.

Завершується реконструкція Парку Слави у Новій Каховці. Відкрити його запланували 8 травня, до Дня пам’яті і примирення, коли весь світ відзначає дату капітуляції нацистської Німеччини у Другій світовій війні.

За словами міського голови Нової Каховки Володимира Коваленка, реконструкцію парку подарували місту місцеві підприємці Едуард і Данило Репілевські.

— Ці роботи їм обійшлися в понад 1 млн грн. Також вони мають намір придбати для нашого Палацу культури сучасний світлодіодний екран вартістю 900 тис. грн, — розповів він на засіданні громадської ради при виконкомі міськради.

Володимир Коваленко розповів, що традиційних святкувань 9 травня в місті в цьому році не буде. Не буде й традиційної гречаної каші і “наркомівських 100 грамів”. Він пояснив це тим, що 9 травня припадає на поминальний день.

— Тому 8 травня ми відкриємо після реконструкції Парк Слави. Розвеземо по всіх старостинських округах гірлянди квітів та вінки до пам’ятників, які нагадують про Другу світову війну. А 9 травня вранці нічого проводити не будемо. Ввечері проведемо лише концерт на центральній площі і на пристані, смолоскипну ходу і святковий салют, — розповів міський голова.

Новий день

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН