Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Касира поштового відділення у Новій Каховці підозрюють у привласненні 400 тисяч

Каховською окружною прокуратурою повідомлено про підозру касиру Нової пошти за привласнення грошей громадян.
За даними слідства, підозрювана у квітні 2021 року з корисливих мотивів привласнила з каси відділення ТОВ «Нова пошта» кошти вказаного підприємства, отримані нею від громадян в якості оплати за доставку поштових відправлень та грошових переказів.

Сума завданих підприємству збитків склала майже 400 тис. грн.
Дії жінки кваліфіковано за ч. ч. 1, 3 ст. 191 КК України.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
Досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури

У прес-службі Нової пошти щодо інциденту надали такий коментар:

Інцидент, згаданий у новині, дійсно стався з однією зі співробітниць партнерського відділення Нової пошти у Херсонській області. Зокрема, після закінчення робочого дня вона повинна була відвезти гроші з каси відділення в банк на інкасацію, але до банку не доїхала. Наступного дня служба безпеки компанії оперативно виявила нестачу коштів, викликала поліцію та надала правоохоронцям всю необхідну інформацію. Під час допиту співробітниця зізналася у нанесенні шкоди компанії та привласненні коштів. Наразі її звільнено, а справу розглядатиме суд.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН