Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні розпочато інвентаризацію спортивних об’єктів

Робоча група з інвентаризації спортивних об’єктів м.Херсона створена міським головою за ініціативи обласної державної адміністрації, має на меті спільними зусиллями обласної та місцевої влади провести повну інвентаризацію міської спортивної інфраструктури та сформувати відповідну загальнодоступну електронну базу.

Першочерговим завданням робочої групи є встановлення вичерпного переліку спортивних споруд, обстеження та визначення їх комплектації, технічного стану, доступності, можливості безпечного використання, тощо, передусім об’єктів без оформлених належним чином правовстановлюючих документів.

Кінцевою метою розпочатого процесу є взяття на облік усіх без винятку існуючих у місті  спортивних майданчиків і локацій для занять фізичними вправами, відведення під ці об’єкти земельних ділянок, державна реєстрація їх саме як споруд спортивної інфраструктури та закріплення за ними оперативного управління відповідальними комунальними установами.

В результаті проведеної роботи буде відновлено значну кількість занедбаних на сьогодні локацій, забезпечено подальше їх утримання, використання за цільовим призначення, гарантований захист від руйнування і знищення та широкий доступ жителів міста для комфортних, безпечних занять спортом і фізкультурою.

Успішна реалізація намічених планів дасть можливість сформувати мережу сучасних, привабливих та легкодоступних для всіх верств населення спортивних споруд, перш за все у дворах багатоповерхових будинків, парках, скверах, пляжних зонах, тощо.

Херсонська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Минулого навчального року херсонська школа № 46 стала переможцем конкурсу ” Громадський бюджет” щодо будівництва спортивного майданчика. Запрошую приїхати до школи і подивитися на результат цього конкурсу. Не зроблено аж нічого. Вже проведено наступний конкурс, а роботи з будівництва спортивного майданчика школи № 46 так і не починалися.Прикро, але батьки учнів нашої школи і вчителі зневірилися у справедливості і дієвості тих конкурсів, що проводяться у межах ” Громадського бюджету “. Запрошуємо робочу група з інвентаризації спортивних об’єктів м.Херсона до школи №46, що до адреси то це Житлоселище, вул Фрітаун , 82.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН