Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Благодійну виставу влаштували студенти херсонського вишу

Про добрі справи студентів Херсонського державного університету розповів ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський.

Херсонський державний університет із року в рік підтримує традицію дарувати на великодні свята подарунки тим, хто найбільше їх полюбляє – діткам. Відвідав Херсонський Академічний театр ляльок, де пройшла дев’ятнадцята традиційна благодійна вистава, яку створили та зіграли студенти факультету культури і мистецтв.

Це волонтерський проєкт, який я особисто підтримую та пишаюся усіма його учасниками. Серед глядачів – діти з малозабезпечених сімей, діти військовослужбовців, учасників АТО, співробітників нашого університету тощо.

Такі вистави, звичайно, можна вважати частиною виховної роботи, яка ведеться на факультеті, але ми всі розуміємо, що змусити дарувати тепло та емоції неможливо. Ми бачили оченята дітлахів, які спостерігали за «Великодніми пригодами Колобка», та задоволення, яке отримували від своєї роботи актори!

Вдячний студентам факультету, його деканові Миколі Левченку, викладачам за те, що створюєте чудові інтелектуальні вистави. Важливо, аби ця традиція продовжувалася. Діти повинні мати щасливе дитинство, в якому є добро!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН