Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Конкурс скрипалів пройде в Одесі

З 7 по 13 травня 2021 року відбудеться I Одеський міжнародний конкурс скрипалів, присвячений 150-річному ювілею видатного педагога Петра Столярського.Конкурс пройде в приміщеннях Одеської національної музичної академії імені А. В. Нежданової і Одеської обласної філармонії. Конкурс проходить за підтримки Департаменту культури та туризму Одеської міськради.

I Одеський міжнародний конкурс скрипалів відкритий для учасників з будь-яких країн, але обмежений віком від 16 до 28 років. Тобто на момент відкриття конкурсу (7 травня 2021 року) скрипалеві вже має виповнитися 16 років, але не повинно бути більше 28 років.

У конкурсі беруть участь 65 скрипалів з 24 країн світу.

Конкурс проходить у три етапи. Перші два тури пройдуть в Одеській національній музичній академії ім. А. Нежданової. Третій тур і заключний гала-концерт лауреатів конкурсу відбудуться 12 і 13 травня в Обласній філармонії в супроводі Національного одеського філармонічного оркестру під керуванням Хобарта Ерла.

Конкурсантам будуть надані класи для репетицій і час для акустичної репетиції перед кожним туром на сцені концертного залу, де буде проходити конкурс.

Сайт міської ради

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН