Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Учні Великолепетиського опорного закладу запустили екологічну ініціативу

Учні та учениці  Великолепетиського опорного закладу Херсонської області  запустили власну ініціативу  на краудфандинговій платформі GoFundEd. У рамках всеукраїнського проєкту «Ідея Є!», мета якого полягає у впровадженні інновацій у школах, учасники пройшли навчання із проєктного менеджменту, краудфандингу і STEAMie, та, як результат створили власний проєкт «ЕКО_Майстерня». 

Авторка ідеї — Вікторія Карпачова, учениця 9 класу вже має великий досвід в екоактивізмі, разом зі своїми однодумцями вона створила декілька ініціатив для покращення екології у своїй громаді.

А тепер дівчина вирішила поєднати це захоплення із навчанням у своїй школі та створити майстерню із пошиття еко мішечків. На уроках трудового навчання та шкільних гуртках учні зможуть виготовляти екосумки власного дизайну, під керівництвом вчителів та ментора.

Школярі продаватимуть сумки, а на виручені кошти придбають пандус та планують створити неформальний простір. Рукоділля, екологія та соціальне підприємництво – це унікальне поєднання.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН