Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підприємці виконують прохання Колихаєва «підсвітити» Херсон

Вкладати сили та ресурси в Херсон з першого дня закликає міський голова Ігор Колихаєв. Почавши з особистого прикладу, херсонський керівник заговорив про залучення до благоустрою городян і підприємців.

«Довгі роки з цього міста тільки «качали» ресурс. Тепер прийшов час вкладати сили в рідне місто, нам треба «підсвітити» красу та переваги Херсона, щоб про нього дізналися всі», – впевнений Ігор Колихаєв.

Тому він не втомлюється звертатися за допомогою та підтримкою до всіх, хто по-справжньому любить Херсон і хоче допомогти його розвитку, – у міру можливостей робити рідному місту подарунки.

І ось прохання міського голови «підсвітити» Херсон креативні херсонці виконали буквально: фасад першого навчального корпусу Херсонської державної морської академії засяяв світлодіодами. Це спільний проєкт двох фірм, що спеціалізуються на декоративному підсвічуванні.

«Наша мета – це участь у розвитку Херсона! Створюючи локації з привабливим і якісним освітленням, ми додаємо певний шарм рідному місту. Вважаємо, що кожен бізнесмен в Херсоні може в рамках напрямку свого бізнесу зробити внесок у збільшення візуальної привабливості міста та його комфортності», – упевнений один з «батьків» цього проєкту Євген Смілянський.

Особливість прожекторів, якими тепер прикрашений фасад Морської академії в тому, що вони можуть бути налаштовані на будь-який колір світіння і на певний сценарій, що дозволяє змінювати колір фасаду протягом періоду їхньої роботи в задані проміжки часу.

«Вибір об’єкта був обраний спільно з представниками Херсонської міської ради – будівля Морської академії поруч з пам’ятником адміралу Ушакову. Це своєрідна візитна картка нашого міста. Запрошуємо й інших небайдужих приєднатися до нашої ідеї і разом робити місто кращим!», – закликає підприємець Святослав Полонецький.

Херсонська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН