Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні вирішували, як цьогоріч боротимуться з амброзією

Вчора під час засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, житлової політики, енергозбереження та благоустрою відбулася презентація засобу для боротьби з амброзією Unimag від київського підприємства ТОВ «Зігрівай».

Представник компанії-виробника розповів, що до складу засобу входить безпечна сировина українського походження на основі магнієвої солі. Це – єдиний препарат для боротьби з амброзією в Україні, що прийшов державне випробування і вже подано заявку у Мінприроди України.
Орієнтовно реєстрація препарату планується у травні. Підприємство також надає послуги з ліквідації амброзії хімічним методом.
Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимир Пепель, який був присутній на засіданні, зауважив, що попередньо зустрічався із представниками компанії і запросив їх на засідання профільної комісії.
Депутати мали можливість поставити всі запитання, які їх хвилювали, щодо застосування препарату, його ефективності та безпечності.

«Остаточне рішення у місті щодо можливої співпраці буде прийнято після ознайомлення з усім пакетом документів та після внесення препарату до реєстру,» – наголосив Володимир Пепель.

Міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН