Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новий вид шахрайства зафіксували херсонські податківці

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі попереджає платників податків про нову схему податкових аферистів.
Так, сьогодні з’явилась чергова інформація, що прикриваючись ім’ям в.о. начальника податкового відомства Клима Ігоря Вікторовича, невідомі вимагають гроші. Для цієї мети вони зареєстрували обліковий запис в месенджері Viber за телефоном 095-172-44-65. Як, і у попередній випадках, після дзвінка, через чат месенджера платнику податків пропонується перерахувати певну суму на картковий рахунок.

Вкотре зазначаємо, що шахраї можуть вимагати кошти, у тому числі й за, нібито, сприяння з боку органів Державної податкової служби у вирішенні будь-яких питань, та цікавитись інформацією щодо господарської діяльності суб’єкта господарювання.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі закликає платників податків не піддаватись на провокації шахраїв. При отриманні подібних пропозицій звертатись із заявами до підрозділів Національної поліції.

Також за наявності інформації про можливі корупційні правопорушення, здійсненні працівниками податкового відомства Херсонщини, ви можете повідомити про них сектору з питань запобігання та виявлення корупції за телефоном 0552-42-76-80 або надіслати інформацію електронною поштою на поштові скриньки kherson.vzvk@tax.gov.ua та kherson.vp@tax.gov.ua.

Пресслужба

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН