Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запорізькій області тривають перевірки громадського транспорту

За ініціативи облдержадміністрації в рамках боротьби з нелегальними перевезеннями відбувся позаплановий моніторинг пасажирських перевезень на приміських та міжміських автобусних маршрутах у м. Запоріжжя.

Захід провели співробітники Управління патрульної поліції в Запорізькій області, Придніпровського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки, Головного управління Держпродспоживслужби у Запорізькій області в рамках виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 15.03.2019 № 127 «Про впорядкування перевезень пасажирів автомобільним транспортом у Запорізькій області» (зі змінами).

У ході моніторингу на «Майдані Волі» та на стаціонарному посту Управління патрульної поліції «Тефлон» (а/д М-18 км 297) було перевірено понад 15 автобусів. За результатами перевірок фахівцями Придніпровського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки складено 2 акти, в яких зафіксовано надання послуг з перевезення пасажирів без оформлення документів (відсутність договору із організатором перевезень) на ТОВ «БАСТУР».

Співробітниками Головного управління Держпродспоживслужби у Запорізькій області також перевірялось дотримання водіями автотранспортних засобів протиепідемічних вимог під час карантину. Виявлені наступні порушення карантинних вимог: відсутні фізичні бар’єри між водієм та пасажирами; відсутні інформаційні матеріали про заходи профілактики коронавірусної хвороби COVID-19; відсутні підтверджуючі матеріали щодо обробки салону та контактних поверхонь маршрутного таксі дезінфікуючими засобами; у водіїв відсутні антисептики та дезінфікуючі засоби. Не всі водії мали при собі запас засобів індивідуального захисту (маски або респіратори).

Робота по боротьбі з нелегальними перевезеннями та порушниками безпеки руху триває.

Запорізька ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН