Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонських студентів ознайомили з роботою місцевого бізнесу

Про це розповіли у соціальних мережах.

Завдяки сприянню стейкхолдерів Херсонського державного аграрно-економічного університету, представників ресторанного бізнесу, здобувачі вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» мали можливість ознайомитися з провідним рестораном української кухні України – «Пан Атаман».

Якщо для студентів пешого та другого курсу це перше знайомство з національним колоритом закладу та зі справжнім смаком щедрої Української кухні, то для студентів третього курсу та магістрантів – це місце майбутньої практичної підготовки та працевлаштування. Дуже важливо обрати такий заклад чи підприємство досягнення яких буде спонукати до отримання теоретичних знань і практичних навичок, а в подальшому кар’єрного зростання.

Молоді було цікаво все, що відбувається у закладі: хто є постачальником сировини, продуктів і яким способом вона надходить , як продукція зберігається, чи дотримується товарне сусідство, як відбувається процес приготування страв, чи готують їжу безпосередньо після замовлення, чи це робиться зазделегідь? На всі ці питання із задоволенням відповідали керівник закладу Юлія Колісніченко, бренд – шеф Іван Цуріков та персонал ресторану.

У здобувачів залишились неймовірні враження від побаченого і спілкування з професіоналами своєї справи, а також відбулося обговорення планів на майбутнє. Висловлюємо щиру подяку  керівництву ресторану «Пан Атаман» і всім дотичним за співпрацю, отримані знання та враження!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН