Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У ХДУ відбулася акредитація двох освітніх програм

Про це розповів ректор вишу Олександр Співаковський.

Вітаю команду університету, а особливо факультету бізнесу і права з успішним проходженням акредитації двох освітніх програм – «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм».

Сьогодні долучився до розгляду акредитаційних справ цих освітніх програм на засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Наша підготовча робота була високо оцінена, тому під час засідання не зазнала критики або дискусії. Усі експерти синхронно проголосували за акредитацію. Така одностайність – результат того, що ми вдало пройшли всі чотири етапи: первинна експертиза та самоаналіз, фінальний брифінг, галузева експертна рада та підсумкове засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Я щиро вдячний експертам, галузевим експертам агентства за ділову, чітку, зрозумілу, професійну, спільну роботу.
Вдячний проректорам, деканам, гарантам, студентам за злагоджену роботу.
Неодноразово наголошував, що філософія Херсонського державного університету – це професійна та швидка реакція на всі виклики й зміни, які відбуваються у світі та які впливають на освітній процес. Ми прагнемо, аби наші студенти здобули якісні знання та були висококваліфікованими спеціалістами, аби диплом ХДУ був показником якості на ринку освітніх послуг.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН