Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Три освітніх заклади Херсонщини беруть участь у пілотному проєкті від Міносвіти

За підтримки Європейського фонду освіти, Міністерства освіти і науки України та Міністерства цифрової трансформації України 20 квітня 2021 року розпочалося пілотне впровадження проєкту SELFIE в закладах професійної (професійно-технічної) освіти.

У проєкті задіяно 10 областей України, в тому числі і Херсонська область.

Пілотними закладами визначено:

  • ДПТНЗ «Новокаховське вище професійне училище»;
  • Чаплинський професійний ліцей;
  • Олешківський професійний ліцей.

SELFIE – це онлайн-інструмент (заповнення онлайн-анкет), спрямований на допомогу закладам освіти в самооцінці ефективності впровадження цифрових технологій в освітньому процесі.

У кожному закладі SELFIE збирає анонімно погляди учнів, викладачів та керівників на те, як технології використовуються в їх закладі, висвітлюючи, що добре працює, де потрібно вдосконалення та які мають бути пріоритети.

SELFIE не вимірює та не порівнює знання чи навички користувачів, не оцінює та не порівнює заклади між собою. Цей інструмент використовується лише для самоаналізу стану цифровізації та ефективності використання цифрових технологій у конкретному закладі освіти.

За підсумками онлайн анкетування буде згенеровано звіт щодо використання цифрових технологій в освітньому процесі.

Отриманий звіт допоможе керівникові проаналізувати поточний стан та розробити план заходів щодо впровадження та використання ІКТ у закладі для подальшої ефективної цифрової трансформації закладу професійної (професійно-технічної) освіти.

Управління науки і освіти ХОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН