Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Понад 5 мільйонів гривень буде інвестовано в систему енергозабезпечення міста Білгорода-Дністровського

Заступник міського голови Андрій Криштопов провів робочу зустріч з головним інженером Білгород-Дністровського району електромереж Сергієм Калініченком з питань модернізації системи енергопостачання міста.

С. Калініченко проінформував, що у поточному році, відповідно до інвестиційної програми, на території Білгорода-Дністровського заплановані заходи щодо покращання якості електропостачання для споживачів міста, забезпечення безперебійним електропостачанням об’єктів соціальної сфери: шкіл, дитячих садків, лікарень на загальну суму більше 5 мільйонів гривень.

Безпосередньо проводяться роботи по заміні 4-х кабелів високої напруги, протяжністю більше 2 км, які мають сучасне оздоблення, подовжений термін експлуатації і високий запас потужності. Повністю прокладання нового підземного кабелю планується завершити до кінця травня.

Паралельно планово будуть продовжені роботи по заміні неізольованих повітряних ліній голого проводу на СІП (самонесучий ізольований провід) зі збільшенням перетину, реконструюють 3 підстанції 10/0 кВ та силовий трансформатор на підстанції 110/10 «Білгород».

Все це в комплексі дасть змогу підвищити якість послуги жителям Білгорода-Дністровського, стабілізувати напругу в мережах та зменшити кількість аварійних відключень.

Білгород-Дністровська міськрада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН