Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Податківці Бериславщини пропагують легальну працю

Спеціалісти Бериславської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, у складі робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Бериславської міської територіальної громади продовжують проводити промоакції щодо переваг офіційного працевлаштування.

Цього разу представники робочої групи провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з 22 підприємцями, які здійснюють діяльність у торговельній мережі м. Берислав, закладах харчування, надають перукарські послуги та інші. Спеціалісти відомства консультували підприємців та надавали кваліфіковані відповіді на запитання учасників заходу.

Варто зауважити, що більшість підприємців розуміють всю відповідальність щодо дотримання вимог трудового законодавства й працюють у рамках правового поля.

Але не обійшлося й без негативу: було виявлено двох громадян, один із яких працював без офіційного статусу підприємця, інший – як неоформлений найманий працівник, який “проходить стажування” на посаді. Проте таке працевлаштування суперечить вимогам трудового законодавства, тож порушники зобов’язалися виправити цю ситуацію.

Шановні роботодавці та підприємці! Правильна мотивація, безпечні умови праці та соціальний захист ваших трудових колективів забезпечать найбільшу віддачу працівників на робочому місці та значно збільшать прибутки бізнесу. Не чекайте проведення перевірок – дотримуйтесь вимог законодавства.

Підпишіться на сторінку Державної податкової служби України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!

 

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН