Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Громадська організація “Добродія-Херсон” допомагає спортсменам

ГО “Добродія-Херсон” активно підтримує заходи, спрямовані на розвиток фізкультури та спорту.

Керівник організації Вікторія Гавренкова не залишає без уваги спортивні змагання, особливо – за участю людей з інвалідністю. На її думку, важливо підтримувати спортсменів, їх тренерів та батьків, які спільно щоденною працею виборюють у життєвих обставин перемоги.

Спостерігаючи за перебігом змагань, спілкуючись з їх учасниками та організаторами, Вікторія Гавренкова не залишає нагоди, як депутат Херсонської обласної ради, оглянути об’єкти спортивної інфраструктури. Тим більше, що деякі з цих закладів знайомі Вікторії з часів її минулої спортивної кар’єри. Побачене не тішить. Тим ціннішими є здобутки наших спортсменів, які всупереч стану умов тренування своїми перемогами на спортивних аренах різних рангів складають славу Херсонщинї.

Проте, надія на створення сучасних комфортних умов для наших фізкультурників та спортсменів залишається після спілкування з такими керівниками, як Олександр Маломуж (директор КЗ “СК “Кристал”), Руслан Малашенко (директор ДЮСШІ). Небайдужі до справи, за яку несуть відповідальність, вони мають не лише фаховий критичний погляд на стан обєктів, а й чіткі стратегічні плани їх розбудови та розвитку, пропонують шляхи втілення цих планів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН