Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Велике прибирання пройшло на території Новокаховської громади

Кожного року, напередодні Великодніх свят, мудрі господарі завжди намагаються привести до ладу і впорядкувати після зимової сплячки своє господарство, зробити затишними і чистими свої оселі, і таким чином прибрати зайве і очистити свої думки і серця.

Тож, цьогоріч 15 березня 2021 року, за розпорядженням міського голови стартувала щорічна акція “За чисте довкілля” з метою забезпечення на території Новокаховської міської територіальної громади чистоти і порядку, підвищення рівня благоустрою територій населених пунктів.

Вже сьогодні ми маємо приємні результати, що дійсно втішають.

Завітайте до Райського будинку культури, там панує чистота і порядок. Навіть сонечко допомагало плідній і завзятій роботі колективу клубу на чолі зі своїм молодим і активним директором Артюх Ольгою Віталіївною. Тополівський будинок культури і його керівник Хавич Тетяна Миронівна також не відстають. Натхненно, з гарним настроєм і задоволенням довели до ладу територію навколо будинку культури.Дружньо і завзято розчистили землю від бур’янів та листя, яке хоч і зігрівало усю зиму коріння дерев, але деревам вже давно необхідно прокидатися від зимової сплячки і дихати весною. Добре розпушили земельку, висадили квіти, побілили деревця та бордюри. Було важко, робота кипіла з самого ранку і до вечора, але гуртом все легше виходить, тим паче, гарного настрою додавали пісні і жарти. Ось так, жартуючи, навіть творчо, колективи привели до ладу підпорядковану їм територію, щоб дихалося легше, щоб мріялося частіше, щоб було приємно і дорослим мешканцям, і малечі, і гостям. Куди не кинь оком – замилуєшся. Тож долучаємось усі до цієї дійсно життєво-необхідної акції чистоти і відродження!

Відділ культури і туризму

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН