Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запорізькій області тривають перевірки нелегальних АЗС

З початку року в Запорізькій області проведено перевірки 483 об’єктів, що здійснюють операції з пальним. Виявлено, що  ліцензія наявна у 440 об’єктів.

Також виявлено 4680 порушень, відкрито 11 кримінальних та 154 адміністративних провадження; винесено 250 приписи про усунення порушень. Вилучено з незаконного обігу пального 33,785 т на загальну суму 1544 тис грн. Нараховано штрафних та фінансових санкцій на суму 14783,7 тис грн, стягнуто на сьогодні 136 тис грн.

Володимир Шустов, заступник голова ОДА наголосив, що робота правоохоронних та контролюючих органів здійснюється щоденно, але необхідно проводити комплексні оперативні перевірки всіх об’єктів без виключення.

 – Робота не припиняється. Всім контролюючим органам особливо важливо не зменшувати її темпів. Вже зросла кількість бажаючих, які звертаються за отриманням ліцензії для легальної роботи – і це певні позитивні результати нашої спільної діяльності. В подальшому вона має бути системною, планомірною та ефективною, – відзначив Володимир Шустов.

Перевірки нелегальних АЗС тривають, робота правоохоронних та контролюючих органів ведеться щоденно.

Запорізкаь ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН