Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Секретар Новокаховської міської ради Дмитро Васильєв задекларував доходи

«Працюй, декларуй, будуй громаду твоєї мрії!» – під таким гаслом на Херсонщині триває деклараційна кампанія – 2021, до проведення якої долучилося вже чимало відомих на Херсонщині осіб.

Виконав свій конституційний обов’язок і секретар Новокаховської міської ради Дмитро Васильєв, який подав декларацію про майновий стан і доходи. Власним прикладом Дмитро Васильєв закликає мешканців міста до декларування статків, отриманих у минулому році.

Під час спілкування начальник Новокаховської державної податкової інспекції Галина Серебрянська зазначила, що з року в рік спостерігається тенденція до зростання рівня усвідомлення новокаховчанами важливості сплати податків для забезпечення спроможності громади до розвитку.

Також Галина Серебрянська розповіла про сервіси ДПС. Зокрема, що через месенджери Telegram та Viber платники податків мають можливість отримувати інформацію про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки документів, строки подання звітності та сплати податків. Наразі набирає обертів популярність сервісу «InfoTAX», запровадження якого є не просто черговим кроком ДПС у напрямі цифровізації, а відповіддю на запит платників у мобільності отримання послуг.
Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі щиро висловлює подяку Дмитру Васильєву за сумлінну громадянську позицію, високу податкову культуру та сплату податків, які надійдуть до бюджету Нової Каховки.

Нагадуємо, що у 2021 році останній день подання декларацій для фізичних осіб – 30.04.2021.

Пресслужба

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН