Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти херсонського вишу здобули перемоги на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

Про це розповів ректор вишу Олександр Співаковський.

В Україні надзвичайна молодь з величезним потенціалом! Кажуть, що покоління Z поверхове, нічим не цікавиться. Але я з цим категорично не погоджуюся. Ви тільки погляньте, які теми досліджують молоді науковці!

На Усеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт, який тривав два дні поспіль на базі Херсонського державного університету, 18 молодих науковців з усієї України представили свої напрацювання у галузі «Гендерні дослідження». Сьогодні мав честь привітати учасників та переможців. Приємно, що серед них – студенти нашого освітнього закладу.

І місце посіла Каріна Саніна («Гендерні особливості самовираження засобами татуювання»). А II місце вибороли дві наші студентки – Ніна Костюк («Активізація участі жінок у соціально-культурному житті громади через соціальні мережі») та Валерія Недоступ («Вплив популярного кіно на гендерно-обумовлену модель поведінки сучасної молоді»).

Подякував учасникам, членам оргкомітету та всім, хто долучився до організації проведення студентського конкурсу, особисто деканесі факультету психології, історії та соціології Ірині Шапошниковій, за велику роботу. На моє глибоке переконання, перемогу отримали всі! Вона в тому, що ми живемо, вчимося, змагаємося, конкуруємо і тим самим доповнюємо один одного.

Тільки вперед! Пишаюся нашою молоддю!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН