Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Командувач Нацгвардії перевірив позиції НГУ в районі проведення операції Об’єднаних сил на Маріупольському напрямку

Маріупольському напрямку
У межах робочої поїздки в район проведення операції Об’єднаних сил командувач Національної гвардії України відвідав та ознайомився з питаннями організації та несення служби особовим складом НГУ, а також морально-психологічного, інженерного й тилового забезпечення. Генерал-полковник Микола Балан перевірив, зокрема, й підрозділи Нацгвардії, які здійснюють протидесантну оборону узбережжя Азовського моря. 

«Ми постійно підтримуємо високий рівень бойової готовності наших підрозділів. Разом з тим, значна увага приділяється і питанням взаємодії з іншими структурами та підрозділами, які виконують завдання у складі ООС. Це дає змогу вчасно виявляти потенційні загрози й вживати заходів щодо посилення тих чи інших напрямків», – зазначив він.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, особисту мужність, самовідданість і відвагу, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, було нагороджено військовослужбовців відомчими заохочувальними відзнаками. А також, одному із офіцерів командувач присвоїв достроково в порядку заохочення чергове військове звання “капітан”. Крім того, генерал Балан поспілкувався із командирами підрозділів, що залучені до виконання визначених завдань. Нагадаємо, що вчора, відвідуючи Маріуполь, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відмітив, що готовність підрозділів кардинально відрізняється від тієї, яка була в 2014 році. І з точки зору оснащення, і з точки зору бойового досвіду, і ментальної готовності.

«Національна гвардія, поліцейські сили, прикордонники та навіть рятувальники, які значною мірою готові до ліквідації наслідків у зонах конфлікту, демонструють високий рівень підготовки», – зазначив він.


Пресслужба НГУ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН