Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для Херсона можуть придбати автобуси черкаського виробництва

Про це розповіли на сайті міськради. Перемовини з представниками групи компаній «ISUZU ATAMAN УКРАЇНА» провів сьогодні Херсонський міський голова Ігор Колихаєв. У розмові йшлося про можливе придбання нових міських автобусів черкаського виробництва. Зараз очільник Херсона знаходиться у пошуку найліпшої пропозиції для міста, і «ISUZU ATAMAN УКРАЇНА» запропонували один з можливих варіантів.

«Наразі ми розглядаємо всі пропозиції, які до нас потрапляють, в тому числі й закордонні. Так, нещодавно провели перемовини з кількома турецькими постачальниками. Херсон обере найкращий варіант, який повністю задовольнятиме потреби херсонців. У будь-якому випадку остаточне рішення прийматимуть депутати Херсонської міської ради, але до того я хочу повністю вивчити всі можливості», – сказав міський голова.

Група компаній «ISUZU ATAMAN УКРАЇНА» складається з трьох підприємств, які з 1999 року представляють бізнес японської корпорації ISUZU в Україні. Вартість одного міського автобуса цього виробництва складає трохи більше 2,2 млн.грн. Аби задовольнити потреби Херсона в громадському комунальному транспорті, за розрахунками спеціалістів, місто повинно мати у розпорядженні як мінімум 150 комунальних маршрутних таксі. За планами міського голови та депутатів, у цьому році треба придбати перші 30.

Міський голова Ігор Колихаєв попросив представників заводу оформити й надати комерційну пропозицію, аби фахівці детально її вивчили.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН