Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці поліцейські виявили підлітків, які вживали алкогольні напої

У місті Нова Каховка ювенальні поліцейські провели рейд задля недопущення вживання неповнолітніми алкогольних напоїв. Про це повідомили у відділі комунікацій.

В поле зору правоохоронців потрапили діти віком до 17 років, які вживали слабоалкогольні напої та вкурили цигарки на лавках. Разом з ними були і дорослі, які навіть не робили неповнолітнім зауваження.

Складені адміністративні протоколи за ст.178 «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді» КУпАП. Оскільки дехто з неповнолітніх не досяг віку, з якого передбачено адміністративну відповідальність, до неї буде притягнуто їхніх батьків за ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей» КУпАП.

Ювенальні поліцейські провели роз’яснювальні бесіди з підлітками про негативний вплив шкідливих звичок, недопустимість вживання алкогольних напоїв та тютюнопаління. Такі рейди й надалі будуть проводитися на території області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН