Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Несподівано пішла з життя Наталія Чупилко, яка опікувалася дитячим будинком сімейного типу

Про це повідомили у соціальних мережах.

Служба у справах дітей обласної державної адміністрації приносить свої співчуття родині Чупилко Валерія Володимировича з приводу важкої та непоправної втрати, несподіваної смерті світлої людини, дружини та мами-виховательки для діток дитячого будинку сімейного типу Чупилко Наталії Григорівни.

Наталія Григорівна та Валерій Володимирович подарували домашній затишок, справжню родину багатьом дітям- сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування. Разом з Валерієм Володимировичем горе спіткало не лише рідних, але і восьмеро діток – вихованців ДБСТ, які вдруге втратили маму.

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце хорошої людини, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!

Нехай Господь дарує родині силу справитись з болем від такої втрати.
Велика вдячність Наталії Григорівні за сердечне тепло, яке зігрівало дітей і дорослих в родині, за служіння та жертовність дітям, які потребували захисту громади. Нехай та любов, добро, яке Наталія Григорівна засіяла в серцях діток проросте і зцілить дитячі душі.

Вічна пам’ять Чупилко Наталії Григорівні.
Царство Небесне та земля їй пухом.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН