Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Будівництво шляхопроводу у Херсоні триває

Про це розповів очільник Херсонської ОДА Сергій Козир.

Вже за традицією, щопонеділка, відвідую будівельний майданчик шляхопроводу «ХБК-Таврійський». Сьогоднішній візит не став винятком, тим паче разом зі мною хід будівельних робіт оглянув генеральний директор ДК «Укроборонпром» Yuriy Husyev та народні депутати України Владимир Иванов, David Braun та Олександр Завітневич, які з робочим візитом перебувають на Херсонщині.

Неодноразово наголошував, що питання завершення будівництва знаходиться під моїм особистим контролем, і дуже приємно, що підтримують наше прагнення та нашу мету – відкрити шляхопровід якнайскоріше, Президент, уряд та депутати.

На жаль, як обіцяли торік, відкрити першу чергу шляхопроводу у травні не вдасться, через низку непередбачуваних обставин, які змусили зупиняти будівництво.

Зокрема, є чотири головні складові, які вплинули на темпи реалізації проєкту:

🔼Надходження коштів (2,5 місяці);
🔼Коригування проєкту, державна експертиза (2 місяці);
🔼Тендерна процедура (3 місяці);
🔼Погодні умови (24 дні).

✔️Проте, гарантую, до 30 річниці Незалежності – 24 серпня 2021 року, перша черга шляхопроводу буде завершена!

Шляхопровід «ХБК- Таврійський» – один із найважливіших інфраструктурних об’єктів для Херсонської області. Він входить до переліку національної програми Президента «Велике будівництво».

Окрім того, якщо депутати Верховної Ради підтримають додаткове виділення коштів в сумі близько 350 млн грн, це дасть змогу розпочати спорудження другої та третьої черги шляхопроводу.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН