Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі після пожежі відновлюють будинок

В будинку №20 по вул. Звенигородській цього року сталась пожежа в одній з квартир. Під час пожежі та її гасіння дуже постраждав під’їзд – було вибите скло, на стінах одного з поверхів залишилась кіптява, звісно, все було залите водою. Будинок обслуговує керуюча компанія «Місто для людей». Зараз робітники підприємства виконують ремонт постраждалого під’їзду.

– В першу чергу наші фахівці провели заміри вікон щоб засклити. Та зрештою прийняли рішення встановлювати нові вікна, бо рами були пошкоджені. Також замінили всі двері на балкони. Кілька днів тому наші фахівці почали ремонт під’їзду. Приведуть все до ладу, щоб слідів пожежі не залишилось. Роботи досить багато, тому триватиме ремонт трохи більше місяця, – зазначила представник компанії «Місто для людей» Валерія Ситник.

Керуюча компанія нагадує, що ремонтні роботи в будинках виконуються за рахунок накопичень зі статті тарифу «поточний ремонт». Для прискорення поточних ремонтів необхідно, щоб не було заборгованостей. На підприємстві сподіваються, що мешканці будинку по вул. Звенигородській, 20, які мають заборгованість, оцінять виконання робіт та розрахуються з боргами, що дозволить пришвидшити ремонт.

Боржники у цьому та інших будинках мають можливість укласти договір про реструктуризацію боргу. Після цього боржники, які мають право на отримання житлової субсидії, зможуть за нею звертатися. При цьому процес виплати боргу буде розтягнуто в часі.

Також мешканцям будинків можна укласти індивідуальний договір, в якому детально прописати конкретний перелік робіт, їхню послідовність і терміни виконання в залежності від того, як люди будуть готові накопичувати кошти на їх проведення.

Запорізька міська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН