Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині розвивають спортивну освіту

Про це розповіла депутат обласної ради Вікторія Гавренкова.

Продовжую знайомитися з діяльністю комунальних закладів Херсонської обласної ради. Відвідала Скадовську філію КЗ “Херсонський фаховий спортивний коледж” Херсонської обласної ради.

Це унікальний комплекс, з величезною територією і чистим морським повітрям. Він поєднує у собі як максимальний розвиток спортивних здібностей, так і навчання за шкільною програмою. Саме тут готують спортсменів до Національних збірних команд України за пріоритетними видами спорту.

Як спортсменка, завжди приділяю особливу увагу розвитку спорту, удосконаленню інфраструктури і підтримці цього напрямку в цілому. Разом із керівництвом закладу подивилися один із корпусів коледжу, де колись розпочали ремонті роботи, але потім, через брак коштів, призупинили. У відремонтованому корпусі планували створити комфортні умови для проживання вихованців. Бо, на сьогоднішній день, у спальному корпусі кімнати потребують ремонту, заміни вікон і розраховані на велику кількість учнів.

Досить приємно, що для учнів коледжу Скадовська філія коледжу слугує не лише базою для навчально-тренувальних зборів, але й для відновлення упродовж усього року. Я досить вражена бережним відношенням колективу до своєї роботи, їхнім прагненням до результатів. І вважаю, що це один із тих прикладів, як потрібно і як може працювати комунальний заклад в межах передбаченого фінансування.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitte

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН