Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Будівлі сільських рад Генічеської громади відключають від електропостачання через борги

Через борг перед постачальник ХОЕК в сумі 500 тисяч гривень компанія Херсонобленерго розпочала відключення від електропостачання адмінбудівля колишніх сільрад.

13 квітня відключили об’єкти в селах Азовське та Олексіївка і в смт Новоолексіївка. Вчора, 14 квітня, без електроенергії залишили адмінбудівля в Стрілковому, Щасливцеве, Червоному і Новодмитрівці. На сьогодні заплановано від’єднати від електромережі об’єкти в Сокологірному, Новогригорівці, Стокопанях і Рикове. Також можливе відключення будівлі міськради, про що владу громади енергетики вже попередили.

Нагадаємо, що раніше голова Генічеської МТГ Олександр Тулупов так прокоментував ситуацію: “Проблема вирішується юридично. Ми готові звернутися до суду. Кошти є. Якщо дадуть договір, за яким постачали електроенергію, ми заплатимо“.

Але за інформацією видання “Новий Візит” в Херсонобленерго налаштовані рішуче і продовжать відключення до повного погашення боргу, який утворився на протязі 3-х місяців користування електроенергією без договорів.

Новий Візит

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitte

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН