Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські лікарі проводять біопсію внутрішніх органів без операції

– За даними УЗД та інших досліджень в окремих випадках виявляються пухлиноподібні утворення внутрішніх органів, які схожі на злоякісні пухлини.

У відділенні малоінвазивної та ендоскопічної хірургії проводиться доопераційна діагностика пухлин за допомогою тонкоголкової або трепан-біопсії з метою визначення морфологічного характеру новоутворення.

Біопсії підшлункової залози, печінки, інших органів і тканин проводяться під високоточною навігацією комп’ютерного томографу DISCOVERY RT (General Electric), часто доповнюється навігацією УЗД апарату Philips експертного класу.

Отримані в результаті процедури зразки клітин або тканин досліджуються в лабораторіях диспансеру лікарями-гістологами та цитологами і дозволяють точно визначити характер захворювання, щоб можна було підібрати найбільш ефективний спосіб лікування.

У відділенні малоінвазивної та ендоскопічної хірургії проводяться біопсії:

🔹 Підшлункової залози

🔹 Печінки

🔹 Нирок

🔹 Позаочеревенного простору

🔹 М’яких тканин

🔹 Кісток

 

Крім біопсії з метою діагностики у відділенні малоінвазивної та ендоскопічної хірургії можливо таким самим безопераційним способом виконати абляцию (знищення) метастазів і пухлин, детальніше: https://www.facebook.com/235199057864570/posts/299650778086064/

 

☎️ Телефон для довідок +380675577923

Херсонський обласний онкологічний диспансер

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН