Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині послабили карантинні обмеження

Про це заявив очільник ОДА Сергій Козир. Зважаючи на відсутність зростання захворюваності на коронавірусну хворобу на Херсонщині вирішили послабити обмеження.

Зокрема, від 19 квітня, дозволено роботу закладів дошкільної освіти, закладів загальної середньої освіти для учнів 1– 4 та 11 класів за умови дотримання протиепідемічних заходів. Проте, органам місцевого самоврядування рекомендовано продовжити до 30 квітня дистанційну форму навчання для учнів 5 – 10 класів закладів загальної середньої освіти. Також, заборонити відвідування закладів позашкільної освіти та проведення в батьківських зборів, гуртків, факультативів, спецкурсів, групових екскурсій та поїздок.

А ось керівникам закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти рекомендовано забезпечити освітній процес з використанням дистанційної або змішаної форм навчання.

Окрім цього, буде відновлено роботу непродовольчих ринків, ТРЦ, закладів громадського харчування з дотриманням протиепідемічних норм. Але при цьому, з метою контролю за виконанням суб’єктами господарювання та населенням норм та правил карантинного режиму, триватиме і робота COVID-патрулів. Продовжить функціонувати і карантинний блокпост на стаціонарному посту поліції «Консул».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН