Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні хочуть створити єдину архітектурну концепцію для МАФ

Про це розповіли на сайті міської ради. Вчора на засіданні постійної комісії з питань архітектури, містобудування, естетики, реклами та охорони історичного середовища розглядали заяви щодо продовження строку паспортів прив’язки тимчасових споруд.

На початку засідання депутат Олександр Ложичев зауважив, що питання, які будуть стосуватися МАФів, будуть погоджуватися, виходячи із позиції міського голови Ігоря Колихаєва.

Члени комісії (після детального вивчення) одним суб’єктам господарювання погоджували продовження паспортів прив’язки з рекомендацією зміни фасаду, здійснення озеленення території чи погашення наявної заборгованості, іншим — було відкладено погодження до з’ясування всі деталей. Для цього депутати упродовж тижня вирішили ознайомитися з об’єктами особисто та поспілкуватися з окремими підприємцями.

Комісія дійшла згоди, що нині чимала кількість тимчасових споруд у місті має неналежний зовнішній вигляд, аби цю ситуацію виправити — рекомендували міському департаменту містобудування та землекористування розробити архітектурні типи для тимчасових споруд, що розміщені у різних районах міста.

«Херсон повинен мати привабливий вигляд, і наша робота має сприяти цьому», – підкреслив голова комісії Сергій Харченко.

Також сьогодні було розглянуто листи та звернення, які надійшли, у тому числі й щодо отримання дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

Депутати опрацювали всі питання, що були заплановані.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН