Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Незалежний аудит підтвердив достовірність річної звітності Укргідроенерго

13 квітня відбулось чергове засідання Наглядової ради ПрАТ “Укргідроенерго”, на якому розглянуто звіт та висновки зовнішнього незалежного аудитора – ТОВ “Грант Торнтон Легіс” – про результати аудиторської перевірки річної фінансової звітності ПрАТ “Укргідроенерго” за 2020 рік.

Аудитор підтвердив відповідність фінансової звітності Товариства міжнародним стандартам. Аудитори свідчать, що фінансова звітність компанії відображає достовірно, в усіх суттєвих аспектах, фінансовий стан ПрАТ «Укргідроенерго» на 31 грудня 2020 року та повністю відповідає вимогам законодавства України, що регулює питання бухгалтерського обліку та фінансової звітності.

Міжнародні аудиторські компанії такі, як BDO, Грант Торнтон Легіс, з 2013 року здійснюють перевірку звітності Укргідроенерго у відповідності до міжнародних стандартів аудиту. Усі роки аудитори надають безумовно позитивний висновок фінансовій звітності Товариства, яке декларує прибуткову діяльність, стабільний результат і ефективне управління.

Одночасно із аудитом фінансової звітності кожного року проходить аудит Проєкту реконструкції гідроелектростанцій, який фінансується за кошти міжнародних фінансових установ. Висновки міжнародних незалежних аудиторських компаній є обов’язковою умовою для усіх міжнародних фінансових установ, які розглядають можливості інвестування  в проєкти будівництва, надання будь-яких інвестицій, грантів.

Багаторічний досвід співпраці з міжнародними фінансовими організаціями – Світовим банком, Європейським банком реконструкції і розвитку, показує стабільно високий рівень довіри компанії з боку цих установ.

Аудитори підтверджують ліквідність, платоспроможність компанії, можливість розраховуватись вчасно за своїми зобов’язаннями, самооокупність проєктів, що реалізуються. А це, в свою чергу, свідчить про ефективне управління компанією протягом останніх 10 років.

Пресслужба Укргідроенерго

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН