Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великокопанівській громаді відбудеться день благоустрію

17 квітня 2021 року у Великокопанівській громаді відбудеться день благоустрою,який проходить в рамках щорічної акції «За чисте довкілля» в Херсонській області з 22березня до 10 травня 2021 року. Про це повідомляє відділ земельних відносин, містобудування та архітектури Великокопанівської сільської ради.

Відповідно до ЗУ «Про благоустрій населених пунктів» прийнято рішення виконавчого комітету від 03 березня 2021 року № 22 «Про проведення щорічної акції «Зробимо Україну чистою» і оголошено двомісячник благоустрою населених пунктів нашої громади.

Розпорядженням Херсонської обласної державної адміністрації від 19.03.2021р. №186 «Про проведення акції «За чисте довкілля» в населених пунктах області» заплановано провести в Херсонській області з 22 березня по 10 травня 2021 року щорічну акцію «За чисте довкілля» та в рамках цієї акції провести день благоустрою 17 квітня 2021 року.

Великокопанівська сільська рада як завжди долучається до всеукраїнської ініціативи та закликає усіх жителів громади, лідерів учнівського самоврядування, працівників підприємств, установ та організацій підтримати дану акцію – прибрати на своїх прилеглих територіях, посадити квіти, кущі чи дерева і підтримувати чистоту та порядок.

Великокопанівська громада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН