Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські школярі запустили ініціативу на краудфандинговій платформі

Учні та учениці  Першокостянтинівської ЗОШ I-III ступенів Херсонської області запустили власну ініціативу  на краудфандинговій платформі GoFundEd. У рамках всеукраїнського проєкту «Ідея Є!», мета якого полягає у впровадженні інновацій у школах, учасники пройшли навчання із проєктного менеджменту, краудфандингу і STEAMie, та, як результат створили власний проєкт «Science open the world». Підтримайте їх інформаційно, аби про проєкт дізналося більше людей!

Автор ідеї — Дербаші Ісмаїл вірить у те, що його проєкт «Шкільна кіностудія Smart» зможе розкрити творчі здібності дітей та активізувати внутрішній потенціал кожного. Учні навчаться працювати в команді, знаходити спільну мову, допомагати один одному, набудуть навичок координування роботи, стануть більш ерудованими та комунікабельними — і це все завдяки кіностудії, яка з’явиться вже зовсім скоро, якщо саме ви підтримаєте ідею школярів.

Тож переходьте за посиланням, знайомтесь і готуйте свої донати для цього фантастичного проєкту.

«Проєкт “Ідея Є”  —  це про важливий досвід та необхідні компетенції, адже саме краудфандинг розвиває креативність, навички командної роботи та пошуку партнерств і що найголовніше відкриває віру в себе через відчуття, що все можливо, за умови достатньої кількості зусиль», — керівниця проєкту Мухіна Олександра.

GoFundEd — це освітня краудфандингова платформа створена командою “Про.Світ”. З 2016 року вона надає шкільним командам менторську підтримку та супровід у впровадженні проєктів у школах, навчає співпраці, комунікації та прозорому фандрейзингу.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН