Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Яскраві туристичні локації Херсонщини покажуть глядачам у спецпроєкті «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим»

Зовсім скоро на телеканалі «1+1» стартує спецпроєкт «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим», присвячений 30-ій річниці Незалежності України. Затятий мандрівник вирушив у експедицію рідною країною, щоб максимально розкрити та продемонструвати глядачам її туристичний потенціал.

Дмитро Комаров вирушив досліджувати незвичайні куточки України, щоб показати найдивовижніші місця, найекстремальніші пригоди та найкращі локації для відпочинку. Окрім добре відомих місцин мандрівник покаже українцям куточки рідної землі, про які мало знають навіть найдосвідченіші туристи. Потрапили під приціл знімальної групи Дмитра Комарова й локації Херсонської області – Олешківська пустеля, Острів Джарилгач та рожеві озера.

«Який він – п’ятизірковий відпочинок на «українських Мальдівах»? Де знайти Венецію, не виїжджаючи за межі власної країни? Що водиться в українській Амазонці? Я покажу вам справжні дива нашої держави. Україна настільки яскрава та приголомшлива, що тут знайде собі відпочинок по душі й справжній екстремал, і прихильник романтичного відпочинку на морському узбережжі, і шукач містичних пам’яток та місць сили, і навіть обізнаний гастрономічний турист. Ми покажемо українцям популярні місця відпочинку з нового ракурсу та відкриємо нові туристичні напрямки», – розповів Дмитро Комаров.

Кожен випуск спецпроєкту розкриватиме туристичний потенціал країну у певній сфері. Глядачам покажуть Україну екзотичну – дика природа, справжня пустеля та сафарі; романтичну – райські острови та чиста вода, дивовижні локації для Instagram; екстремальну – з польотами з між небом і землею, надихаючими рекордами; містичну – з давніми обрядами мольфарів й карпатськими місцями сили; та гастрономічну – з вишуканими стравами й смачними делікатесами.

Херсонська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН