Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Олешківському районі запровадили додаткові карантинні заходи

Додаткові обмежувальні заходи запровадили на території Олешківської громади. Таке рішення ухвалене під час засідання міської постійної комісії з питань ТЕБ та НС, що відбулося сьогодні, 9 квітня.

Так, у зв’язку з різким зростанням рівня захворюваності на коронавірусну хворобу заборонено приймання відвідувачів закладами громадського харчування, крім доставки замовлень на винос. Заборонено приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах, крім тих, де не менше 60 відсотків торговельної площі відведено для реалізації продуктів харчування, лікарських засобів, гігієнічних та медичних засобів, друкованих ЗМІ, насіння, засобів росту рослин тощо.

Дозволено приймання відвідувачів у закладах з надання фінансових, поштових, медичних, ветеринарних, автозаправних, комп’ютерних послуг, у салонах краси та перукарнях за попереднім записом.

Заборонено приймання відвідувачів у закладах культури, спорту, фітнес-центрах і басейнах, а також проведення всіх масових спортивних, розважальних, соціальних, рекламних та інших заходів.

Робота закладів громадського харчування у готелях заборонена з 11 години до 6 години наступної доби.

Діяльність непродовольчих ринків заборонена.

Робота дошкільних навчальних закладів заборонена.

Маршрутні перевезення заборонені у кількості більшій, ніж 50 відсотків від кількості місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою відповідного транспортного засобу.

Олешківська міська рада

Поділитись публікацією

Один коментар

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН