Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонських правоохоронців, які брали участь у розкритті резонансного вбивства, відзначили у відомстві

Сьогодні в Головному управлінні Національної поліції Херсонщини відбулась робоча нарада за підсумками роботи підрозділів поліції області за перший квартал 2021 року.

На початку колегії начальник обласного главку поліції Олександр Прокудін відзначив подякою ГУНП старосту Щасливського округу Ювілейної об’єднаної територіальної громади Наталлю Пархоменко та волонтера громадської організації «Кращі люди Одеси» Володимира Тіщенка, які проявили активну громадську позицію, небайдужість до чужої біди та всіляко допомагали поліцейським у розкритті вбивства малолітньої Марії Борисової, яке сталося у березні поточного року у селі Щасливе.

Також начальник обласного главку поліції відзначив кращих співробітників відомчими нагородами, подяками, цінними подарунками – наручними годинниками. Двом поліцейським присвоєно чергові спеціальні звання.

Після урочистої частини учасники колегії перейшли до розгляду підсумків роботи за перший квартал 2021 року. В ході обговорення нагальних питань присутні розглянули практичні результати роботи органів та підрозділів поліції з протидії злочинності, стану розслідування кримінальних правопорушень, забезпечення публічного порядку та безпеки громадян, а також взаємодію з структурними підрозділами Національної поліції України.

На завершення наради керівник поліції Херсонщини Олександр Прокудін нагадав керівникам галузевих служб і територіальних підрозділів пріоритетні завдання керівництва Національної поліції України і наголосив, що головною метою поліції Херсонщини в 2021 році залишається організація єдиного безпекового простору, щоб кожна людина почувала себе захищеною. Тоді довіра населення до поліції буде безумовно зростати.

Відділ комунікацій

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН