Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На забезпечення проїзду для медиків на Миколаївщині виділили 2,5 мільйони гривень

Про це розповіла депутат обласної ради Вікторія Москаленко. Проте, за її словами, медики досі не можуть дістатися робочих місць, а гроші не витрачаються за призначенням.

Я до вас з «благою новиною»! Точніше новина для медичних працівників обласних закладів охорони здоров’я!

На підвіз медичних працівників наших обласних закладів в обласному бюджеті передбачено 2,5 млн грн!☝️
2,5 млн грн!!! А наші медики не можуть вже 4 дні доїхати вчасно до лікарень! Як це можна назвати? Чим займайться наша обласна влада?
В зв’язку з чим направила депутатське до @ Віталій Кім та @ Миколаївська Облрада звернення про негайне забезпечення підвозу наших лікарів! Тим більше кошти на це виділені, про що гарно прозвітовано!
В зв’язку з забороною з 3 квітня 2021 року на території м. Миколаєва здійснення регулярних та нерегулярних перевезень, окрім визначених годин, виникла величезна проблема для мешканців міста і області з пересуванням по місту, особливо вчасно потрапити на роботу.
Протягом декілька днів до мене звертаються лікарі обласних закладів охорони здоров’я з проханням допомогти вирішити питання підвозу медичних працівників з метою безперебійного функціонування обласних закладів охорони здоров’я, які розташовані на території м. Миколаєва!
В зв’язку з чим, прошу Вас
– негайно вирішити питання підвозу всіх медичних працівників обласних закладів, які проживають в м. Миколаєві і за його межами до медичних закладів та у зворотному напрямку.

– Виконати рішення сессії Миколаївської обласної ради від 23 грудня 2020 року, яким на ці потреби виділено 2,5 млн. Грн.

– укласти відповідні договори на перевезення з ФОП і ТОВ, які здійснюють відповідний вид діяльності!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН