Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці призовників провели до лав Збройних Сил України

2 квітня у Новій Каховці відбулися традиційні урочистості з нагоди проводів призовників до лав Збройних Сил України.

Захід проводився з урахуванням карантинних обмежень.

Проводи юнаків до армійських лав – це завжди хвилююча і водночас урочиста подія. І цього теплого весняного дня Нова Каховка провела кращих із кращих юнаків нашої громади до Збройних Сил України захищати Батьківщину.

Новокаховський міський голова Володимир Коваленко урочисто привітав майбутніх захисників і зауважив, що відсьогодні на них покладена велика місія – берегти мир і спокій рідної землі.“Служба в армії – це випробування на зрілість, мужність, твердість характеру, це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги” – додав очільник міста.

Військовий комісар міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Дмитро Самойлов зачитав Указ Президента України про осінній призов і привітав юнаків з початком такого відповідального етапу їх життя.

Також привітальні слова призовникам пролунали від командира військової частини А1836 підполковника Євгена Проскуровича та заступника командного пункту військової частини А1736 полковника Ігоря Сулімковича, представника 57-ої окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка.

Секретар Новокаховської єпархії протоієрей Миколай благословив наших молодих захисників на відповідальне несення покладеної на них місії, сумлінне виконання своїх обов’язків та захист миру й територіальної цілісності нашої Батьківщини – України.

Міський голова Володимир Коваленко, отець Миколай та представники відділу культури та туризму Новокаховської міської ради у згадку про рідний край вручили хлопцям подарунки та побажали всім незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх мрій і побажань.

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН