Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Очільники ОТГ Генічеського району відзвітували про доходи

1 квітня в Україні завершилася деклараційна кампанія, де держслужбовці і посадовці органів місцевого самоврядування мали відзвітувати про свої доходи за минулий 2020 рік.

Новий Візитпроаналізував декларації голів громад новоутвореного Генічеського району.

Олександр Тулупов

Голова Генічеської міської територіальної громади Олександр Тулупов в минулому році отримував дохід від заробітної плати і відчуження майна. Перебуваючи на посаді міського голови за рік він заробив 455 062 грн. Ще 177 540 грн доходу отримала його дружина. Крім того через відчуження нерухомого майна дохід Тулупова збільшився на 280 460 гривень і майже на 1 000 грн – від процентів по банківському вкладу.

У власності мера Генічеська – автомобіль Ford C-max trend 2012 року випуску (вартість 159 000 гривень), 3 земельних ділянок , нежитлова будівля, ларьок, житловий будинок у Генічеську та ще один будинок у спільній власності. Дружина Тулупова теж має 3 земельних ділянки і магазин. Банківські вклади – 35 677 гривень.

Петро Збаровський

Доходи Новотроїцького селищного голови Петра Збаровського трохи солідніші. В 2020 році працюючі начальником ВЕС”Овер’янівська” він отримав заробітної плати за основним місцем роботи і сумісництвом – 579 225 гривень. Після виборів в Новотроїцькій селищній раді за 2 місяці він встиг заробити 42 454 гривень та отримав матеріальну допомогу в Управлінні соціального захисту населення та з питань охорони здоров’я Новотроїцької РДА в розмірі – 3 656 гривень. Також Збаровський має пенсію. Її розмір за минулий рік – 95 372 гривень. Дохід дружини селищного голови – 319 893 грн.

У власності сім’ї Збаровських квартира і будинок у Новотроїцькому та 2 земельні ділянки. В минулому році транспортних засобів у Петра Збаровського не зареєстровано, але очільник Новотроїцької громади має готівкою аж 790 тисяч гривень.

Дмитро Такаджи

457 тисяч гривень доходів отримав Нижньосірогозький селищний голова Дмитро Такаджи, який тут опинився лише 8 місяців тому. Вони складаються з заробітної плати на різних посадах в банку, Генічеській і Нижньосірогозькій райдержадміністрацій, Нижньосірогозькій селищній раді та виплат центру зайнятості.

На банківських рахунках родина Такаджи має більш ніж півмільйона гривень та 15 000 грн готівкою. Всі об’єкти нерухомості зареєстровані на дружину Новотроїцького селищного голови. Це будинок і 2 земельні ділянки в Донецькій області, звідки родом Такаджи. З транспортних засобів його дружина володіє автомобілем NISSAN QASHQAI 2018 року випуску, а сам Дмитро Такаджи має ЗАЗ “Таврія” 2004 року випуску.

Віктор Дебелий

Найзаможнішим серед голів громад Генічеського району можна вважати очільника Іванівської селищної територіальної громади Віктора Дебелого. Його основне джерело доходів – заробітна плата у Іванівській селищній раді, яка в 2020 року склала 681 100 гривень або майже 57 тис гривень на місяць. Також Дебелий отримує пенсію – 46 824 грн. Чималий дохід має і дружина Віктора Дебелого, який в минулому році склав майже 1 млн гривень. Ще один мільйон гривень родина Дебелих тримає готівкою і користується власним транспортом MERCEDES-BENZ E-280 2007 року випуску вартістю 500 тис грн. А ось задеклароване нерухоме майно навіть важко порахувати. Це будинок і нежитлове приміщення, 2 магазини і 7 (!) земельних ділянок площею 75,9 млн кв. м.

З цієї інформації можно зробити висновок, що незважаючи на всякі негаразди в країні, наші можновладці навіть місцевого рівня залишаються далеко не бідними людьми і мають дохід набагато вище пересічного громадянина

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН