Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські поліцейські попередили факт вчинення замовного вбивства

Про це повідомив очільник поліцейського відомства Олександр Прокудін. 

Часто поліції закидають непрофесіоналізм, бездіяльність та багато чого іншого.
Ми живемо в цивілізованому світі і я з розумінням ставлюсь до будь-якої точки зору, якщо вона не порушує права і свободи іншої сторони.
Тому проведення в нашому місті складної спецоперації ми вирішили виставити на загал як просто злочин – підпал службового авто, передбачувано очікуючи від громадян шквал негативу.

Минув певний час і зараз уже я можу розкрити деякі подробиці.
Херсонські оперативники отримали інформацію про те, що невідомі особи з метою особистої помсти та залякування працівника поліції готуються до пошкодження його особистого майна, зокрема – підпалу автомобіля.
Під час проведення негласних розшукових дій працівники Департаменту карного розшуку та Головного слідчого управління під процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора оперативно встановили осіб, які мали це зробити, а відтак спланували спецоперацію для їх затримання. І одразу після підпалу авто ми затримали 3-х раніше судимих херсонців.
Цей підпал дав можливість встановити злочинні дії організатора злочину, який координував дії виконавців, перебуваючи за кордоном. Встановити зв’язок організатора і замовників, якими, до речі, виявились відомі в нашій області два брати, що перебувають у міжнародному розшуку за організацію 2 замовних вбивств у 2018 році (вбивство підприємця та замах на вбивство його особистого охоронця).
Одночасно херсонські оперативники попередили злочин щодо потенційної жертви, проти якої ймовірно готувалось убивство.
Нині тривають слідчі дії та вживаються заходи щодо затримання організатора та замовників злочину.

P.S. Під час операції справжній автомобіль поліцейського не постраждав

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН