Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні привітали працівників Служби судової охорони

У Херсоні пройшли урочистості з нагоди свята. Вітання розмістив у соціальних мережах голова обласної ради Олександр Самойленко. 

Службі судової охорони 4 квітня виповнюється 2 роки.
З цієї нагоди сьогодні, 2 квітня, разом з головою Херсонської обласної державної адміністрації Сергієм Козир, депутатом обласної ради, генерал-майором поліції, головою правління ГО «Єдиний щит» Валерієм Літвіном та представниками інших правоохоронних органів привітали та відзначили нагородами почесних працівників.
За професіоналізм, сумлінне та відповідальне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у розвиток та розбудову територіального управління Служби судової охорони у Херсонській області відзначив Подяками Херсонської обласної ради:
🔹Лебедєва Ігоря Олександровича – контролера І категорії (помічника оперативного чергового) відділу оперативно-чергової служби ТУ ССО у Херсонській області, сержанта Служби судової охорони;
🔹Запорожець Світлану Сергіївну – контролера ІІ категорії 2 відділення 1 взводу 1 підрозділу охорони ТУ ССО у Херсонській області, сержантку Служби судової охорони;
🔹Скібіцького Ігоря Ігоровича – контролера ІІ категорії 3 відділення 1 взводу 1 підрозділу охорони ТУ ССО у Херсонській області, рядового Служби судової охорони;
🔹Крайнікова Віктора Валентиновича – провідного інспектору відділу по роботі з персоналом ТУ ССО у Херсонській області.
Ви – правоохоронці нової формації. Це видно в усьому: і у вашому підході до справи, і у вашій витримці. Ваше завдання – забезпечити повну безпеку суддів, аби вони при здійсненні правосуддя були незалежними і підкорялися лише закону.
Щиро дякую співробітникам, які своєю щоденною службою забезпечують безпеку судової системи та бажаю, щоб ви ніколи не зупинялися перед труднощами, берегли честь і були вірними присязі народові України!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН