Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Стало відомо, коли в освітніх закладах Таврійська закінчиться опалювальний сезон

1 квітня заступник міського голови Анатолій Білий провів нараду з керівниками  закладів освіти Таврійської територіальної громади та працівниками відділу освіти, культури, молоді та спорту Таврійської міської ради, в якій взяли участь начальник та головний бухгалтер відділу освіти Володимир Барсук і Ольга Щомак.  

Як зазначив Анатолій Андрійович, протягом І кварталу завершилась перереєстрація всіх навчальних закладів, як юридичних осіб, так і права їх власності, розроблено програму забезпечення шкіл та дитячих садочків протипожежною сигналізацією, затверджена номенклатура облікових справ працівників освіти, культури, молоді та спорту.

Присутня на нараді спеціаліст з питань енергозбереження, газифікації та теплозабезпечення виконкому Інна Куришко повідомила про закінчення з 1 квітня на території Таврійської громади опалювального сезону. В зв’язку з цим газопостачання шкільним котельним припиняється, а лічильники буде опломбувано. Але до 9 квітня дитсадки ще будуть опалюватися. Крім того, в дитсадках «Джерельце» та «Дзвіночок» постачання газу залишиться для забезпечення дошкільних закладів гарячою водою.

Анатолій Білий обговорив з колегами питання благоустрою прилеглих та закріплених за закладами освіти територій. На завтра, 2 квітня, виконавчий комітет запланував в парках провести толоку, під час якої будуть висаджуватися молоді дерева. Анатолій Андрійович запропонував освітянам приєднатися до акції, та вийти на озеленіння своїх територій.

Сайт міської ради

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН