Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні інклюзивний театр представив прем’єру вистави

Знову інклюзивний театр в Херсоні при Гончарівці представив на прем’єру вистави, яка нікого не залишила байдужим в рамках проєкту “Звичайна роль – особливий актор”. На прем’єрі побувало чимало представників громадськості, бізнес-спільноти. Серед них і співзасновниця підприємства з виробництва заморожених напівфабрикатів ТМ “ОСА”, яка на своїй сторінці у ФБ залишила поділилась враженням:

З великим задоволенням відвідала прем’єру вистави інклюзивного театру при Гончарівці – “Задерикуватий півень”. Емоціії переповнюють. Кожен рух акторів – це перемога над собою, це крок назустріч мрії. 💫👼💫Вони подарували глядачам справжнє дійство з краплинами нашої реальності, де кожен повинен мати рівні умови і в навчанні, і в реалізації себе по життю. Ця вистава – це кропітка праця із 100% віддачею мам акторів інклюзивного театру. ❤️. 👼💫❤️Вони завжди поряд зі своїми дітьми: щасливі та красиві, така їх основна роль і в повсякденному житті.

💫❤️💫Це вже втретє дивує інклюзивний театр чудовими виставами, які об’єднують громаду, звертають увагу на проблеми інклюзії, рівності, доступності, людиноцентризму у суспільстві.

Сертифікатом ТМ “ОСА” відзначила актора інклюзивного театру, який професійно і творчо виконав головну роль у цій виставі!

Підприємство “ОСА є соціально відповідальною компанією. За роки існування чимало проєктів, благодійних та меценатських програм підтримано, бо це інвестиція в майбутнє!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН