Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У ХДУ ректор зустрівся з майбутніми лідерами

Про це Олександр Співаковський розповів у соціальних мережах. 

Ох, й питання ставили сьогодні студентські лідери під час нашого діалогу на тему лідерства! Наприклад, просили назвати мої п’ять табу. Питали, на яких лідерів орієнтуюся, хто вплинув на формування світогляду? Чи відчуваю я себе щасливою людиною? Гарні питання, змістовні, глибокі. Дуже добре, що вдалося побудувати саме діалог. Хоча розпочинали ми з формату лекції. Представив своє бачення, свою філософію лідерства за допомоги слайдової презентації.

Важливо було почути зворотній зв’язок. Одна з лідерок студентського самоврядування зазначила, що лекція дала поштовх для переосмислення її роботи з командою студентів. Вона отримала корисні кейси – як зробити її роботу більш результативною та злагодженою. В цьому, певне, й полягає мистецтво лідера – не нав’язувати власну точку зору, а вміти переконувати, сформувати команду однодумців, взаємодіяти з нею, самовдосконалюватися та змінюватися в контексті вимог часу.

Сьогоднішня зустріч дозволила наблизитися до студентів, краще зрозуміти світобачення головних учасників освітнього процесу. Побачив, що студентам цікаво – у мобільні телефони ніхто не заглядав) Домовилися про проведення таких зустрічей з певною регулярністю.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН