Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Лікарні Херсонщини отримали нову партію захисних костюмів

Вчора завершили проєкт Фонду громади Херсона «Захист», який підтримано Агентством США з міжнародного розвитку USAID у напрямку сприяння подоланню поширення COVID-19 на Херсонщині. За останні півроку допомога лікарням нашої області, надана Фондом громади Херсона «Захист» за цим проєктом, склала 22 тисячі захисних костюмів для медиків п’ятнадцяти лікарень області та 25 тисяч масок, якими Фонд забезпечив два КПВВ «Каланчак» та «Чонгар» на адмінмежі з Кримом та ЦНАПи, розміщені на цих КПВВ, переслідуючи мету убезпечення перетинаючих адмінмежу кримчан та жителів материкової України від загрози «COVID-19». Про це розповіли на сторінці фонду у Фейсбук.

Загальна сума соціальної негрошової інвестиції (матеріальні цінності у вигляді костюмів та масок, пошитих в Україні) , отриманої Фондом “Захист” від USAID для медицини Херсонщини, склала з вересня 2020 по березень 2021 року більш як чотири мільйона гривень.

Сьогодні останню партію у п’ять тисяч захисних костюмів посиленої ізоляції передано восьми лікарням Херсонщини: двом медичним закладам обласного центру – обласній інфекційній і міським лікарням ім. О.і А. Тропіних та ім. О.С.Лучанського, а також – п’яти опорним лікарням області: міста Нова Каховка, Генічеського, Голопристанського, Каховського, Скадовського районів . Сума допомоги СЬОГОДНІ склала більш як 800 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН