Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеську розпочалася підготовка до курортно-туристичного сезону 2021 року

Це питання розглядалася на спеціальній нараді під головуванням міського голови Генічеська Олександра Тулупова.

Туристична галузь є стратегічним та пріоритетним вектором розвитку Генічеської міської територіальної громади.В населених пунктах Азовського узбережжя (місто Генічеськ, села Генічеська Гірка, Щасливцеве та Стрілкове) функціонує сучасний туристично-рекреаційний комплекс, який забезпечує конкурентний рівень сервісу обслуговування відпочивальників.Забезпечення повноцінної роботи всього рекреаційно-оздоровчого комплексу в оздоровчий період є важливим питанням як в плані соціального, так і економічного значення.

Під час наради обговорені питання відповідальності «малого бізнесу» в частині дотримання ними вимог податкового, санітарного законодавства та законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки. Також обговорені питання користування маломірними плавзасобами в контрольованому прикордонному районі.

Головна задача представників малого бізнесу – створити умови безпеки життєдіяльності подорожуючих і відпочиваючих в період курортно – туристичного сезону та своєчасно сплатити податки та збори до бюджету громади, легалізувати найману працю.
Під час наради звернуто увагу на те, що  відкриття оздоровчих закладів та підприємств, а також робота контролюючих служб, задіяних під час літнього сезону, буде проводитись з урахуванням вимог чинного законодавства України.

Генічеська міськрада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН