Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі геріатричний стаціонар почне працювати як притулок для літніх людей, що потрапили в біду

Геріатричний стаціонар розширив послуги і тепер прийматиме літніх людей, які потрапили в біду

Про це повідомляє Depo.Запоріжжя з посиланням на пресслужбу міської ради.

Раніше у геріатричному центрі люди могли перебувати, як в санаторії, а тепер сюди можуть за направленню соцслужб потрапити літні  люди, які потрапили у складну життєву ситуацію.  

Тут людям надають психологічну, соціальну, допомогу у веденні домашнього господарства, а тепер ще й підтриманого проживання. Також у центрі навчають вправам ЛФК, які можна повторювати вдома, основи комп’ютерної грамотності, які на даний час потрібні всім.

Всього у стаціонарі можуть розмістити 25 осіб з інвалідністю та людей похилого віку, які не в змозі обслуговувати себе самостійно й потребують сторонньої допомоги.

У кожній кімнаті є необхідні меблі, ліжка, постільна білизна. Також є чотириразове харчування. Ще у стаціонарі функціонують кабінети ЛФК, масажу та багато іншого.

Люди можуть перебувати у центрі від місяця до року. Для отримання соціальних послуг у геріатричному стаціонарі слід подати заяву разом з іншими необхідними документами до районного управління соціального захисту населення за місцем проживання.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН