Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Колектив Херсонського театру ляльок приймав вітання з нагоди професійного свята

27 березня відзначається Міжнародний день театру. Не випадково говорять, що саме театр завжди був і залишається центром української культури. Жителям Херсонщини у цьому сенсі більш ніж пощастило, адже саме в нашій області розташовані одні з найкращих «храмів мистецтва» у країні.

З нагоди свята привітання отримали і працівники Херсонського академічного обласного театру ляльок. Поздоровити театралів та маленьких глядачів завітав заступник голови облдержадміністрації Андрій Шибаєв:

«Мені дуже приємно бути сьогодні саме у театрі ляльок та вітати вас з професійним святом – Міжнародним днем театру. Вже багато років театр ляльок має заслуги і визнання, а кожному вашому спектаклю аплодують міста і країни. Щиро вітаю зі святом та бажаю натхнення, розвитку і процвітання».

За високі творчі та професійні досягнення, вагомий особистий внесок у розвиток театрального мистецтва Херсонщини та з нагоди Міжнародного дня театру Андрій Шибаєв вручив колективу театру Почесні грамоти й Подяки голови облдержадміністрації.

Так, Почесну грамоту отримала:
ШУМАРІНА Тамара Аркадіївна – провідний майстр сцени комунального закладу «Херсонський академічний обласний театр ляльок» Херсонської обласної ради, заслужена артистка України.

Подяки голови обласної державної адміністрації отримали:
ЖИВОТОВ Микола Іванович – артист-ляльковод вищої категорії комунального закладу «Херсонський академічний обласний театр ляльок» Херсонської обласної ради;
ОРЛОВА Вікторія Олександрівна – заступник директора з загальних питань комунального закладу «Херсонський академічний обласний театр ляльок» Херсонської обласної ради.

Також Андрій Шибаєв подякував директору театру Віктору Гаврилюку за розвиток закладу та залучення підростаючого покоління до театрального мистецтва.

До привітань долучився директор Департаменту реалізації гуманітарної політики ОДА Михайло Линецький. Він побажав Херсонському академічному обласному театру ляльок подальших успіхів і творчих перемог.

Херсонська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН