Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Горностаївці провели інспекційні візити бізнесменів

Днями начальник Горностаївської ДПІ ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Олександр Ковальов у складі робочої групи з легалізації найманої праці та заробітної плати побував з інспекційними візитами у 13 суб’єктів господарювання.

У результаті обстеження виявлено 6 громадян, які на території ринку займалися підприємницькою діяльністю без державної реєстрації. Не тільки місцеві «псевдо-підприємці», а й ті, що приїхали торгувати з Нової Каховки та Каховки, пояснювали таке порушення необхідністю продажу залишків товару. Господарську діяльність ці горе-підприємці, за даними державного реєстратора, припинили ще в 2018 році. Насправді ж, вони продовжували працювати без сплати податків та дозвільних документів, тому не складно порахувати суму податкових платежів, яку втратили місцеві бюджети громад.

Олександр Ковальов роз’яснив порушникам необхідність узаконити підприємницьку діяльність та сплатити податки. Останні, в свою чергу, пообіцяли в найкоротший термін здійснити реєстрацію та привести свою діяльність у відповідність до вимог законодавства.

У податковій інспекції звертають увагу на те, що здійснення підприємницької діяльності в правовому полі – це не тільки ефективний формат конкуренції ринку, а й запорука наповнення місцевих бюджетів територіальних громад.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Молодці хлопці спіймали справжніх корупціонерів ось де дірка у бюджеті це торгаши у полатках які приїхали за 60км копійку заробить комуналку заплатить драконівську а начальнику вашому мабуть орден дадуть за це

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН